KOLPING KAMNICA

dekoracija glava DOKUMENTA 1

Ob sklepu Kolpingovih počitniških dni se zahvalim vsem animatorjem: Nina Heričko, Rene Robič, Matevž Vdovič, Klara Gartner, Nika Kositer, Julija Gorenšek, Eva Gašparič, Maj Drakšič, Laura Walter, Nastja Pajtler, Teja Leban, Mojca Hrastnik, Nataša Hrastnik, Uroš Jevšek, Glorija Orgolič, Andrej Walter, Nejc Kresal. Hvala štirim vsebinskim nositeljem dni: Jan Kramberger, Manja Semenič, Gabrijela Kresal in Eva Weissensteiner. Hvala Luciji Tetičkovič in Mariji Pivec za dramsko igro ter bogoslovcu Klemnu za vsestransko pomoč.

Še posebej pa zahvala voditeljicama KIM OBAHA IN MILENI REPA, ki sta 6 mesecev skrbeli za pripravo programa in samo realizacijo. Veliko svojega časa, ljubezni in talentov ste vložili v ta teden, naj rojeva bogate sadove v nas vseh. Hvala staršem za zaupanje in prinešene dobrote.

Hvala Kolpingu Slovenije za finančno pomoč, Zavarovalnisi SAVA za sponzorstvo ter trem kamniškim kuharjem za podarjeno kosilo: Janiju Jaušovcu, Jožetu Rajšpu in Marjanu Keisersbergerju.  Hvala Ljubu Hrastniku za izposojo in dostavo gasilskih klopi, Mariborskemu vodovodu za namestitev vodopitnikov, ravnatelju OŠ za izposojo jedilnega pribora ter ribiču Bojanu Zavcu za predstavitev ribiške opreme.

dekoracija glava DOKUMENTA 1

V soboto, 1. 6., je potekal redni letni občni zbor. Natančno poročilo še sledi, najprej pa naj spregovori nekaj fotografij.

 

 

dekoracija glava DOKUMENTA 1

 

Več informacij na: Kolpingovo združenje Slovenije

Advertisements